Referencer hos MF Udlejning

Med mange års erfaring inden for branchen har vi gennem tiden fået samlet os nogle referencer, som du finder her på siden. Når vi i et tæt samarbejde med kunden, udlejer de nødvendige maskiner til kunden, oplever vi, at kunderne bliver utroligt glade for, at de har valgt en udlejningsmaskine til at hjælpe dem med deres opgave. Her på siden kan du se, hvordan nogle af vores maskiner har været til stor hjælp for vores erhvervs- og privatkunder. Du kan blandt andet se, hvordan vores havemaskiner gør en stor forskel for havearbejdet – eller hvordan en lift er uundværlig til nogle former for arbejdsopgaver.

Forskellige projekter, forskellige maskiner

Selvom det er en stor hjælp at leje en maskine til at løfte arbejdsopgaven, så rækker hjælpen ikke langt, hvis maskinen ikke passer til arbejdsopgaven. Derfor sørger vi altid for at etablere en god dialog med kunden om den gældende arbejdsopgave. På den måde får vores kunder et bedre udgangspunkt og nogle gode tips med på vejen, så vi er sikre på, at kunden får løst arbejdsopgaven på bedst mulig vis. På grund af vores indgående kendskab til maskinerne er du altid velkommen til at spørge os til råds – om stort og småt.

Kontakt os, hvis du mangler en maskine til dit næste projekt

Ring på tlf. 40 56 50 45, hvis du har en speciel forespørgsel, vil vide mere om vores maskiner eller noget helt tredje. Du kan også sende os en mail via info@mf-udlejning.dk. Vores maskinpark er beliggende i Hørve, hvor du selvfølgelig også altid er velkommen til at kigge forbi.

Galleri