Vi tilbyder udelukkende optimale løsninger

Hos MF Udlejning går vi gerne lidt længere for vores kunder. Vi tilstræber os altid den allerbedste service til vores kunder, så vi ved, at de får en løsning, som de bliver glade for. I vores sortiment kan du leje alt fra blandemaskiner til minilæssere og affugtere. Vi har desuden et bredt udvalg af udsugningsanlæg, jernplader, mobile toiletter og bad, buskryddere og meget mere. I vores maskinpark finder du både store og små maskiner, der kan varetage lige netop din opgave. Når du lejer en maskine hos os, får du naturligvis altid en maskine, der er velfungerende. Maskinen skal selvfølgelig kunne udføre den arbejdsopgave, som du ønsker – og her kan du med fordel tage os med på råd.

Vi tilbyder følgende maskiner

Vores sortiment af udlejningsmaskiner spænder bredt. Du kan finde vores forskellige maskiner under følgende kategorier:

  • Entreprenør
  • Lifte
  • Anlægsgartner
  • Have & Park
  • Maskiner

Her kan du gå på opdagelse i vores udvalg og med sikkerhed finde den maskine, der gør arbejdet nemmere og mindre tidskrævende, og som skaber et flottere resultat. Alle vores maskiner overholder selvfølgelig de krav, der er til dem – både sikkerheds- og kvalitetsmæssigt samt med den største mulige hensyntagen til miljøet.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Er du i tvivl om noget, eller kunne du godt tænke dig et råd fra en ekspert? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 40 56 50 45 eller skriv en mail til info@mf-udlejning.dk. Det betyder meget for os, at vi gør vores bedste for vores kunder – private såvel som erhvervskunder – og det tror vi på, at man kan mærke, når man besøger os.